TrafficTrainer - Verkeersleermiddelen

Voor zowel rijscholen als particulieren ontwikkelt TrafficTrainer interactieve CD-ROM’s en DVD’s waarbij kwaliteit centraal staat. In een aantal jaren hebben vele rijscholen de weg gevonden naar TrafficTrainer en gebruiken bij het theoretisch gedeelte van de rijopleiding de producten van TrafficTrainer.
Kun je via je rijschool niet beschikken over de producten van TrafficTrainer, dan kun je via onze winkel zelf een CD-ROM of DVD aanschaffen. Ook is het mogelijk je online voor te bereiden op het theorie-examen. Hierbij kun je met al je vragen terecht bij onze deskundigen.

Maak hieronder je keuze om direct aan de slag te gaan. Nadat je bent ingelogd kun je kiezen uit een auto-, motor- of brommerexamen, of uit de volledige theorie van deze 3 categorieën. De examens zijn soortgelijke examens zoals het CBR ze afneemt, waardoor je optimaal voorbereid op het examen verschijnt. Per categorie zijn er meer dan 1.200 vragen beschikbaar. De theorie wordt in ruime mate ondersteund met foto’s, 3D-tekeningen, animaties, video’s en opdrachten. Hierdoor ben je er zeker van dat je de theorie ook echt begrijpt.